Hallitus

Miki Otsuka, hallituksen puheenjohtaja

Syntyi Hyogon prefektuurissa 16.1.1964. Valmistui 1986 Englannin kielen laitokselta Koben kaupungin vieraiden kielten yliopistosta. Sai vuonna 2009 päätökseen liiketaloustieteen jatko-opinnot Koben yliopistossa. Tuli yhtiöön 1986. Oli mukana käännöstöissä, urakoordinaattorina, myynnissä ja sivuliikkeiden toiminnassa. Sertifioitiin 1995 lisensoiduksi sosiaalivakuutustyöntekijäksi. Ylennettiin johtajaksi 1997 ja senior managing directoriksi 2000. Julkaisi vuonna 2000 kirjan “Work and the Art of Developing Self-Confidence in Temporary Workers” (CHUOKEIZAI-SHA, INC.). Maaliskuussa 2017 Medfilesin hallituksen puheenjohtajaksi. (Lisätietoja tulossa pian)

Tuija Keinonen, FaT, hallituksen jäsen

Tuija Keinonen on toiminut Oy Medfiles Ltd:n toimitusjohtajana 1999–2005 ja Medfiles-konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2005 asti. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus CRO liiketoiminnasta ja sen aloittamisesta. Hän on ollut yli 14 vuotta Oy Medfiles Ltd:n johtajana ja hallituksen jäsenenä. Aiemmin Keinonen toimi yrityksen kliinisenä tutkimusjohtajana (ja 4 vuotta laatujohtajana vastuullaan yrityksen laatujärjestelmän luominen). Ennen Oy Medfiles Ltd:tä hän toimi Vaajasalon sairaalan lääkekeskuksen vastaavana ja projektitutkijana (farmaseuttinen kemia) Kuopion yliopistossa. Vuonna 2003 Tuija Keinonen väitteli tohtoriksi farmakologiasta ja toksikologiasta (Clinical Drug Trials in Finland: Quality and Characteristics) Kuopion yliopistossa. Hän on julkaissut tieteellisiä artikkeleita kliinisistä tutkimuksista ja farmaseuttisesta kemiasta. Hän johti myös yli 3 vuotta sopimusvalmistuslääketehdas Oy Medipharmia Finland Ltd:tä, joka oli Medfiles-konsernin (aiemmin Medikalla-konserni) tytäryhtiö. Tuija Keinosella on kokemusta liiketoimintakaupoista ja liiketoiminnan integraatiosta. Hänellä on useita luottamustehtäviä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja hallitusjäsenyyksiä. Hän on usein kutsuttuna puhujana kursseilla ja seminaareissa. Keinonen on toiminut myös Viron kunniakonsulina (Viron ulkoministeriön nimittämänä) vuodesta 2012 lähtien.

Masahiro Yoneda, hallituksen jäsen

Syntyi 29.12.1976. Tuli mukaan WDB:hen vuonna 2000, työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa. Kokemusta sivuliikkeiden johdosta 14 vuoden ajalta. Kokemusta henkilöstöhallinnon johtotehtävistä suurten japanilaisten lääkealan yritysten laboratoriopalveluissa. Asiantuntemusta myynnistä ja markkinoinnista. Maaliskuussa 2017 Medfilesin varatoimitusjohtajaksi. (Lisätietoja tulossa pian)

Kenichi Onuma, hallituksen jäsen

Syntyi 6.4.1961 Tokiossa. Valmistui 1985 Tokion yliopistosta taloustieteiden kandidaatiksi. Kauppatieteiden maisteriksi vuonna 1993, Teksasin yliopiston Graduate School of Businessistä (Austin). Tuli mukaan WDB Holdingsiin 2016. Sitä ennen työskennellyt Fujitsu Limitedillä ja ollut useissa johtotehtävissä: teknologiajohtajana, maailmanlaajuisten tuotetoimintojen toimitusjohtajana, toimitusjohtajan assistenttina sekä Fujitsu PC Corporationin Kalifornian/USA:n varainhoitajana ja strategisena johtajana. Maaliskuussa 2017 Medfilesin hallituksen jäseneksi. (Lisätietoja tulossa pian)